A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Максим Марченко побував в Одеському обласному очному шпиталі інвалідів війни

Дата: 07.02.2023 14:18
Кількість переглядів: 43

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко побував в Одеському обласному очному шпиталі інвалідів війни. На разі там тривають ремонтно-будівельні роботи, оснащення лікувальних кабінетів та палат і встановлення нового сучасного обладнання, зокрема вже придбано рентген апарат та УЗД апарат.

«Прикро, але факт, стан цієї споруди був вкрай занедбаним: поточний ремонт не проводився останні 30 років, непрацююча каналізація, відсутня система охорони пожежної безпеки, неякісне технічне обслуговування ліфтів, застаріле обладнання» - зазначає Максим Марченко.

За словами Начальника Одеської ОВА, зараз зусилля обласної влади сконцентровані на тому, щоб Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни став пріоритетним закладом, в системі охорони здоров’я області, щодо впровадження фізичної та неврологічної реабілітації військовослужбовців, особливо тих, які отримали поранення на війні, ветеранів війни, учасники бойових дій, членів сімей загиблих чи померлих Захисників і Захисниць України.

«Ми прекрасно розуміємо, що в умовах повномасштабної війни необхідно мати медичний заклад для реабілітації поранених військових. Робляться всі можливі кроки для залучення коштів благодійних фондів та бюджетних фінансових ресурсів в рамках цільових медичних програм. Окрім цього дав доручення розробити проєкт ремонту третього та четвертого поверхів. То ж ми зробимо все, щоб в Одесі був всій шпиталь в якому запровадять досвід провідних світових реабілітаційних центрів, і урахують та адаптують найефективніші клінічні реабілітаційні настанови. А наші медики вже навчаються світовим методам медичної та психологічної реабілітації аби у подальшому допомагати нашим захисникам» - говорить Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь