КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Сьогодні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 09:44
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Шановні ветерани-інтернаціоналісти! На вашу долю випало нелегке випробування, несучи так звану миротворчу місію – ви проливати кров, втрачали здоров’я на чужій землі.

Ірак, Чехословаччина, Югославія, Угорщина, Ліван, Єгипет, Ефіопія, С’єрра-Ліоне, Ефіопія, Куба… І найболючіша наша рана – Афганістан, який більше дев’яти років забирав життя наших громадян, калічив і ламав долі.

У 34-у річницю виведення радянських військ з Афганістану ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя і схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю.

Через війну в Афганістані пройшло більше півмільйона солдатів та офіцерів. Не обійшла вона і родини Коноплянської громади: не повернувся з тієї війни наш земляк – Власюк Іван, житель с.Гудевичеве, не дожили до сьогоднішнього дня - Горбаченко Леонід Леонтійович (с.Ганно-Покровка), Михайлов Володимир Семенович (.Маркевичеве), Прутіян Олександр Борисович (с.Катерино-Платонівка), Щербина Микола Володимирович (с.Михайлопіль) та Колісніченко Анатолій Володимирович (с.Конопляне). Вічна та світла їм пам'ять!

Фото без опису

Сьогодні воїни-афганці відчувають смертельний вишкіл війни уже на рідній українській землі. Двоє наших “земляків-афганців” – Кравчук Володимир Григорович (с.Калинівка) та Демчук Микола Миколайович (с.Ганно-Покровка) були мобілізовані та воювали з ворогом в зоні бойових дій. Наразі вони за віком та станом здоров'я повернулися до рідних домівок.

Щиро дякуємо вам за стійкість та мужність, шановні воїни-афганці! Бажаємо вам міцного здоров’я та здійснення всіх задумів у мирній Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь