Загинув Захисник України з Ганно-Покровки - Злотя Олександр Спиридонович

Дата: 16.02.2023 10:46
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Громадо! 🕯Лиха звістка, яка сьогодні вранці офіційно підтверджена Третім відділом Березівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, надійшла з фронту – у бою з окупантами загинув наш Захисник, наш Земляк, наш Герой - Злотя Олександр Спиридонович, 23.09.1991 року народження.

13 лютого, захищаючи Мар’їнку Донецької області, від смертельного кульового поранення загинув 32-річний боєць Олександр Злотя.

Народився та жив наш Герой у селі Ганно-Покровка. Ріс щирою та приязною дитиною. Закінчивши місцеву школу, служив у Збройних Силах України. Після армії, щоб підтримати родину, почав працювати на будівництві.

Коли почалася війна і країна покликала його боронити рідну землю, не вагався жодної миті. З початку літа перебував на Півдні України, звільняв Херсонщину. Згодом його підрозділ був направлений на Донецький напрямок. Завжди хвилювався за батька. Телефонуючи хрещеній з фронту, першим питанням у нього було – як тато?

Перед Новим роком Олександр був у відпустці, провідав рідних. Він мріяв та мав плани на майбутнє, які в одну мить перекреслила ворожа куля.

🙏Щирі співчуття батьку загиблого – Спиридону Тимофійовичу, брату Віталію та сестрі Тамарі, близьким Олександра, односельчанам, його побратимам та посестрам.

Про дату і час зустрічі траурного кортежу з тілом Олександра та похорон – повідомимо додатково.

🙏Молимося за спокій його душі!

🕯Світла пам'ять і вічна шана Герою, який віддав життя за Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь