Відбулося засідання комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань

Дата: 20.02.2023 15:56
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

17 лютого 2023 року у засіданні комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань приймали участь заступник голови Березівської районної державної адміністрації Торосян С.О., начальник Центрального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області Солодовий О.І. та представники Іванівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Хохлова Н.О. і Мельниченко О.І.

Питання порядку денного єдине - погашення заборгованості зі сплати податків до бюджету громади.

Якщо з представниками ВКФ "Дружба" та ФОП Піуновим Олександром є порозуміння, то що робити з найбільшим підприємством-боржником ДП ДГ “Богунівська еліта” - питань більше, ніж відповідей. Заборгованість не погашається, а щомісяця лише зростає.

"Беремо до уваги рекомендації, висловлені Торосян С.О. та Солодовим О.І. на засіданні комісії та будемо повторно звертатися до Національної академії аграрних наук України щодо вирішення цієї проблеми", - зауважив насамкінець сільський голова Олександр Волошин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь