КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Засідання виконавчого комітету: звітує дільничний, тарифи на воду здорожчають, грошова допомога жителям

Дата: 24.02.2023 14:20
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

✅Під головуванням сільського голови сьогодні, 24 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Коноплянської сільської ради.

📌Відповідно до порядку денного заслухали та взяли до відома звіт дільничного інспектора Кисси Павла Павловича щодо криміногенної ситуації на території Коноплянської сільської ради. Загалом, до Єдиного державного реєстру внесено 33 інформації про події, які сталися на території громади. Серед усіх зареєстрованих злочинів, тяжких не виявлено, проте були – крадіжки (4), шахрайство (3), незаконний обіг наркотиків (2), порушення правил дорожнього руху (1). Протягом року складено 180 адмінпротоколів.

📌За поданням КП “Розенфельд” та у зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію, здорожченням паливно-мастильних матеріалів, затратних матеріалів та підвищенням мінімальної заробітної плати, виконавчий комітет затвердив нові тарифи на послуги центрального водопостачання споживачів та транспортування вантажу трактором МТЗ-82 + причіп. З 1 березня 2023 року вартість 1 м.куб. води складатиме 24 грн.

📌Рішенням виконавчого комітету надана одноразова грошова допомога жителям громади на суму 115 тис.грн. Така підтримка надійде трьом сім’ям загиблих військовослужбовців, онкохворим громадянам та на реабілітацію захисника, що отримав важкі поранення – Мокану Г.І. (10 тис.грн.). Пакет документів на реабілітацію ще одного нашого земляка-захисника, який перебував у полоні, готується до розгляду.

💬Олександр Волошин зазначив, що вектор розгляду звернень щодо виділення матеріальної допомоги дещо змінився. В першу чергу сільська рада надаватиме грошову допомогу військовослужбовцям, сім’ям військових та важкохворим громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь