Де і як проходитимуть навчання бійці «Гвардії наступу»?

Дата: 27.02.2023 08:31
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

👮‍♂️Зараз в Україні триває набір добровольців на вступ до «Гвардії наступу». Після закінчення прийому заяв і затвердження бійців, вони не будуть відправлені на фронт відразу.

Запланована кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. І лише після цього бійці братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни.

👮Для навчання військових «Гвардії наступу» відправлять на один з полігонів Збройних сил України, де і розпочнеться їхня підготовка. Вона включає у себе, зокрема, одиночну підготовку військовослужбовця, тобто — індивідуальну піхотну підготовку.

Паралельно з цим починають готуватися і молодші командири та сержанти, а також — фахівці, які були призначені на посади гранатометників, кулеметників, снайперів.

«Потім переходимо до іншої фази — підготовки у складі підрозділу взвод. Цей етап закінчується тактичними навчаннями взводів з бойовою стрільбою. Потім переходимо до злагодження підрозділів у складі роти. Після того — до злагодження у складі батальйону», — поінформував полковник, командир 4 бригади оперативного призначення Національної гвардії України «Рубіж» Артем Іллюхін.

За його словами, паралельно з одиночною підготовкою упродовж перших двох тижнів починається підготовка сформованого штабу батальйону за системою прийняття рішення країн-партнерів НАТО, з урахуванням досвіду виконання бойових завдань у попередні роки і з досвідом, здобутим після 24 лютого.

Окремо Іллюхін сказав, що підготовка до наступальних дій відрізняється від підготовки для оборони.

«Все це включається в етапи підготовки, починаючи від малих тактичних груп і закінчуючи вже у складі підрозділу взвод, рота», — уточнив військовик.

👉 Подати заявку можна на сайті Гвардії наступу http://storm.mvs.gov.ua / або звернутися у свій місцевий ЦНАП (Центр адміністративних послуг) і подати свої дані:

https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...

☎️ Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

🏢 Перелік та адреси ЦНАП в Одесі та Одеській області:

https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь