Віталій Лабуш та голови всіх територіальних громад Березівського району в онлайн режимі взяли участь в роботі Конгресу місцевих та регіональних влад

Дата: 06.03.2023 08:37
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови всіх територіальних громад Березівського району в онлайн режимі взяли участь в роботі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України – це консультативно-дорадчий орган. Одним із основних завдань Конгресу є представництво інтересів органів місцевих та регіональних влад, зміцнення та захист інтересів органів місцевих і регіональних влад. Конгрес є важливим майданчиком для взаємодії центральних органів влади та місцевих громад, який має допомогти у розв'язанні нагальних проблем регіонів.

Надважливо в умовах триваючою агресії рф проти України координувати зусилля центральної влади з владою на місцях, в першу чергу місцевим самоврядуванням.

Дати гідну відсіч загарбникам та відбудувати Україну, такий основний лейтмотив сьогоднішнього засідання Конгресу.

Все буде Україна!🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь