Починаємо тиждень з успіхів та перемог спортсменів Одеської області

Дата: 14.03.2023 08:16
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Починаємо тиждень з успіхів та перемог спортсменів Одеської області🏆🥇, які гідно виступили на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

🤼 Так, на чемпіонаті Європи, в Бухаресті, з грепплінгу, спортсмени Одещини завоювали дві медалі. Срібло🥈у ваговій категорії 100 кг виборов Іван Малін, бронзу🥉– Андрій Баркар (вагова категорія 84 кг).

🔫 Вихованці обласної ДЮСШ стрільби Іван Ткаленко та Крістіна Остапенко (тренери – Ірина Виноградова і Світлана Скачко) увійшли до топ-5 чемпіонату Європи серед юніорів у стрільбі з пневматичної гвинтівки в категорії «мікст». Додамо, що Іван також став 5-м у складі збірної України в командному турнірі.

🤺 В Києві найсильніші шаблісти України розіграли нагороди Всеукраїнського турніру найсильніших. Чемпіоном та найсильнішим спортсменом у фехтуванні став одесит Андрій Ягодка (тренери – Олександр Васютін, Олександр Красовський).

🤾‍♂️ В Ізмаїлі пройшли матчі IV туру Вищої ліги чоловічого чемпіонату України з гандболу. У рідних стінах команда «Ізмаїл» здобула 4 перемоги та очолила турнірну таблицю чемпіонату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь