Максим Марченко привітав добровольців

Дата: 14.03.2023 11:00
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

ШАНОВНІ ДОБРОВОЛЬЦІ!

Щиро вітаю Вас зі святом! У календарі знаменних дат нашої держави День Українського Добровольця з’явився у нелегкий для українців час − у час, коли у кровавій битві з агресором ми вимушені відстоювати своє право на незалежність. Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, щоб боротись з російськими окупантами.

Добровольці – це сила нескореної нації і приклад для наслідування усіх українців. Дякую Вам за Ваш героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони України! Пишаюся працею добровольців-волонтерів, які допомагали і допомагають нашим воїнам. Вклоняюся перед вашою мужністю. Вічна пам'ять та Царство Небесне загиблим Героям-добровольцям.

Найщиріші вітання і шана усім одеситам-добровольцям за мужність та патріотизм, любов до рідної землі, непохитну віру у нашу перемогу!

Слава Україні!

Слава Українським Добровольцям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь