A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Конопляне готувало частування для свого односельця

Дата: 15.03.2023 16:03
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

🇺🇦Громадо, разом ми вже не вперше гуртуємось для допомоги ЗСУ! Ось і сьогодні наші жіночки-працівники кухні та техпрацівник Коноплянського ліцею цілісінький день пекли, смажили та готували. М’ясні страви та солодка випічка - це для нашого захисника Жаборюка Євгенія з Конопляного. Він перебував у короткій відпустці, а завтра вже вирушає до своїх побратимів, які тримають оборону на Донецькому напрямку.

Передали бійцям домашню консервацію та мед з пасіки Чабана Віктора Сергійовича, що проживає в с.Соколове. Вчителі Коноплянського ліцею та батьки учнів долучилися необхідними продуктами для приготування, а небайдужі жителі передали домашні кури та качки. Сільська рада допомогла борошном (100 кг) та тушонкою (12 банок), а приватне сільськогосподарське підприємство “Дружба” надало 100 кг соняхового насіння, з якого “збили” олію для випічки. Наші колеги з сільської ради закупили сгущене молоко, печиво, шоколадні батончики.

Готували смаколики Толстоп'ята Тетяна, Ульченко Ніна, Чорногор Анжела, Петренко Олена та Чабан Надія - величезне спасибі нашим господиням! Дякуємо всім, хто долучився до спорядження Євгенія!

Сільський голова Олександр Волошин зустрівся з односельцем - Жаборюком Є., подякував за захист України та висловив спільне побажання всієї Громади - берегти себе і повертатися додому живим і здоровим з Перемогою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь