На Одещині триває облаштування класів безпеки

Дата: 21.03.2023 12:42
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

📚🎓Департамент освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації продовжує реалізувати всеукраїнський проєкт «Клас безпеки», метою якого є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, надання домедичної допомоги, алгоритмам дій в умовах надзвичайних ситуацій тощо. 🧑🏻‍🚒🚒⛑️

📍Особлива увага – дітям з особливими освітніми потребами. Сьогодні в КЗ «Одеська спеціальна школа №91 Одеської обласної ради» відкрито «Клас безпеки» для дітей з порушеннями слуху.

✅Перший урок з представниками ГУ ДСНС України в Одеській області, Патрульної поліції, ювенальної превенції пройшов для діток у комфортних умовах з сурдоперекладачем українською жестовою мовою. З сурдоперекладом був і мультфільм про мінну безпеку, що так актуально в умовах воєнного сьогодення. Вихованці закладу отримали безліч позитивних емоцій, а головне необхідні знання, які допоможуть у відповідальний момент зберегти здоров’я і життя.

💬 «Це вже 65 клас на Одещині. До початку навчального року ставимо собі завдання відрити інтерактивні безпекові простори у кожному закладі освіти регіону»,- повідомив директор Департаменту Олександр Лончак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь