КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Борис Волошенков взяв участь у селекторній нараді щодо реалізації в Одеській, Запорізькій, Миколаївській і Херсонській областях, проектів швидкого відновлення України

Дата: 24.03.2023 08:45
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

🔹І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков взяв участь у селекторній нараді щодо реалізації в Одеській, Запорізькій, Миколаївській і Херсонській областях, проектів швидкого відновлення України, яка пройшла під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

🔸Як відзначив Глава Уряду, закон про компенсаційні механізми підписаний Президентом України і набуде чинності через 2 місяці. За цей час громади мають активно наповнити Державний реєстр зруйнованого майна.

«Треба активніше працювати в тих громадах, де вже є можливість наповнювати реєстр й готувати проектну документацію, щоб швидко та ефективно розпочати відновлення, і щоб люди отримали розуміння щодо відшкодування за житло», — підкреслив Денис Шмигаль.

🔹Прем’єр-міністр також наголосив на необхідності прискорити відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури (зокрема розпочинати підготовку до наступного опалювального сезону), критичної, соціальної та транспортної інфраструктури.

🔸Денис Шмигаль також закликав керівників областей, за підтримки Мінінфраструктури, обмінюватися досвідом співпраці між регіонами та міжнародними партнерами у сфері відновлення.

🔹Очільник Уряду заслухав інформацію від І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова щодо стану будівництва фортифікаційних споруд, розміщення ВПО та роботи пунктів незламності.

🔸Також учасники наради заслухали інформацію від міністерств про стан забезпечення Одеської області доступом до електроенергії, освітніх, медичних і соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь