КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Виконком: схвалений Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу в Коноплянській сільській раді, присвоєні поштові адреси та розглянута робота з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 28.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

🟠Виконком: схвалений Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу в Коноплянській сільській раді, присвоєні поштові адреси та розглянута робота з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах🟠.

🔰Сьогодні за участі сільського голови Олександра Волошина відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.

⏭Члени виконавчого комітету Коноплянської сільської ради підтримали пропозицію служби у справах дітей сільської ради щодо виділення коштів для трьох неповнолітніх дітей з громади, які перебувають в складних життєвих умовах. Наші діти з 21 листопада минулого року тимчасово влаштовані до дитячого будинку сімейного типу родини Федоренків з с.Білка. За цей час дітки адаптувалися, відвідують школу, родина створює всі умови для їх проживання та виховання.

⏭Одностайно підтримали надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям-землякам, що перебувають на реабілітації після поранення (по 10 тис.гривень кожному), а також онкохворим жителям громади. На сьогодні – це троє поранених бійців та шість онкохворих.

💬Олександр Волошин зазначив, що насамперед виконавчий комітет сільської ради розглядатиме питання надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, сім’ям військових та важкохворим громадянам.

На завершення засідання окремо були обговорені питання заміни світильників вуличного освітлення та влаштування одинокої громадянки до медичного закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь