Заступник голови обласної державної адміністрації Роман Григоришин провів зустріч з офісом губернатора штату Нью-Джерсі Філа Мьорфі

Дата: 29.03.2023 15:10
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

🔸Під час зустрічі було обговорено кроки двостороннього співробітництва як у воєнний час, так і після перемоги України. Пріоритетними галузями для співробітництва було визначено участь підприємців з Нью-Джерсі в процесах розвитку Одеської області, зокрема в портовій та аграрній галузях.

Заступник керуючого справами офісу губернатору Нью Джерсі з економічного розвитку Ерік Брофі підтримав ідею участі американського бізнесу в проєктах на території Одещини, зокрема висловив готовність представлення регіону серед місцевих підприємців. Також звернув увагу на реалізації проєктів, спрямованих на досягнення вуглецевої нейтральності в штаті. "Нью-Джерсі висококваліфікований людський капітал" - підкреслив Ерік Брофі.

👉🏻Обговорили також ефективність державно-приватного партнерства та можливість реалізації концесійних проєктів. "Одеса бере участь у відборі за право проведення Всесвітньої виставки Експо-2030. Виставка в Одесі стане символом перемоги демократії та прав людини над тоталітаризмом та диктатурою. Саме тому підтримка партнерів є вкрай можливою для нас."

За результатами зустрічі домовились створити робочу групу для формування низки конкретних проєктів та можливих напрямів співпраці між адміністративно-територіальними одиницями, зокрема шляхом підготовки угоди про співробітництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь