КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Підрозділи Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги

Дата: 11.04.2023 08:48
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

🚑🚨 Підрозділи Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу «С», які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя!

👩🏻‍⚕️🧑🏻‍⚕️Реанімобілі передані лікарським бригадам Одещини Міністерство охорони здоров'я України, завдяки глобальній ініціативі United24, започаткованої президентом України Володимиром Зеленським. За допомогою цієї фандрейзингової платформи люди з усього світу долучаються до збору коштів на допомогу Україні.

✅ Заступник директора Департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА Анжела Попадюк, генеральний директор Центру ЕМД та МК Ірина Парамонова та представники ініціативи United 24 передали реанімобілі лікарським бригадам.

📍Отже, дві автівки типу “С” відправились до Білгород-Дністровської станції Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, по одній «швидкій» – до Ізмаїльської та Біляївської станцій ЕМД та МК. Ще по одній – на підстанції №1 та №7 м. Одеси, а також на підстанцію №9 м. Южний. Один реанімобіль поїхав до Пункту базування ЕМД в с. Старі Маяки.

❝ Автівки, які ми отримали, обладнані всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні – дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами штучної вентиляції легень. Це дозволить медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в машині швидкої допомоги і зберегти якомога більше життів. Тому ми дуже вдячні президентській ініціативі United 24, МОЗ України та всім благодійникам і донорам, які долучилися до збору коштів зі всього світу. Ви допомагаєте нашим героям медичного фронту рятувати життя! ❞ – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф

Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь