Odesa EXPO 2030 в Одесі може стати вагомим стимулом для розвитку економіки регіону і дати нове життя району Одеси

Дата: 11.04.2023 15:16
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

🔅Проведення виставки Odesa EXPO 2030 в Одесі може стати вагомим стимулом для розвитку економіки регіону і дати нове життя району Одеси, проблемні питання якого не могли вирішити десятиліттями.

Про це виданню Новини.LIVE розповів заступник голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації Роман Григоришин.

«Всім відома історія з глибоководним випуском, сюди ж варто додати критичний стан Хаджибейської дамби та Куяльницького лиману. Ці всі проблеми можна вирішити, але вони дороговартісні. На жаль, місцеві бюджети не в змозі самостійно впоратися з цим, тут потрібна допомога держави»,- повідомив Роман Григоришин.

☝🏻 Якщо Одеса виграє у конкурсі на проведення ЕХРО-2030, то для держави вищезазначені проблеми — це у першу чергу її репутація. Тоді вже точно треба знайти фінансування на розв'язання цих проблем.

За словами заступника голови Одеської ОВА, важливо щоб міська рада разом із людьми, які проживають у тому районі, вирішили, що там треба побудувати. Там повинен бути новий район — Нова Одеса, але не із висотками, а щось креативне, цікаве, концептуальне.

«Наша команда максимум зробила для того, щоб презентувати країну та Одеську область гідними претендентами на проведення Odesa EXPO 2030 . Я більш ніж переконаний, що ми передфінальний етап пройдемо. Частина делегатів вже планує відвідати Одесу та область у квітні. Впевнений, що всі кроки, які робимо сьогодні, неодмінно принесуть результат»,- додав Роман Григоришин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь