Борис Волошенков провів зустріч з представниками церков і релігійних організацій Одещини

Дата: 14.04.2023 11:56
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков провів зустріч з представниками церков і релігійних організацій Одещини, віряни яких 16 квітня будуть відзначати Великдень. Обговорили безпекові питання щодо організації пасхальних богослужінь 2023 року в Одесі та області.

«Правоохоронні органи працюватимуть цими вихідними в посиленому режимі. То ж просимо теж поставитись до цього моменту з розумінням. Адже в усіх нас одне завдання – зберегти життя і здоров’я наших громадян, забезпечити міжконфесійний мир, злагоду, діалог, унеможливити будь-які провокації. Відзначу, що збереження міжконфесійного миру в ці святі великодні дні є важливим проявом поваги одне до одного та слугуватиме запорукою стабільності суспільно-політичної ситуації на Одещині» - наголосив Борис Волошенков.

Представники усіх церков і релігійних організацій в свою чергу зазначили, що моляться за мир в Україні та Одещині, і підтвердили інформацію про те, що всі Великодні богослужіння, в усіх храмах, розпочнуться 16 квітня о 6 ранку, після чого відбудеться освячення пасхальних кошиків.

«Одеська обласна державна адміністрація вже звернулась до мешканців Одеси та Одеської області, з проханням дотримуватись режиму військового стану та перш за все дбати про власну безпеку.

То ж заради життя та здоров’я своїх близьких та рідних зробимо Великдень безпечним і проведемо цей день в молитві та душевній злагоді з найближчими людьми», - сказав в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.

Нагадуємо, що на території Одеси та Одеської області продовжує діяти комендантська година з 00.00 – до 05.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь