Борис Волошенков взяв участь у церемонії підписання Меморандуму між містами Одеса та Венеція

Дата: 17.04.2023 10:06
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков взяв участь у церемонії підписання Меморандуму між містами Одеса та Венеція, яка відбулась в Одеській міській раді.

Вітаючи на одеській землі мера міста Венеція Луїджі Бруньяро Борис Волошенков відзначив, що підписання Меморандуму є безперечно знаковою подією в житті та майбутньому розвитку не лише Південної Пальміри, а й в цілому всієї Одеської області, столицею, якою є Одеса.

«Одеська обласна державна адміністрація, відкрита і готова до обговорення будь-яких ініціатив, що сприятимуть розвитку та взаємовигідному партнерству не тільки між нашими містами, а й регіонами. Тим паче, що у нас давно є тісні зв’язки з Італійською Республікою, зважаючи на чисельну українську громаду в Італії. А з 2009 року діє Угода про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Одещиною та регіоном Лігурія. Сподіваюсь в майбутньому – таке ж партнерство започаткуємо і з регіоном Венето, який до речі, є головним партнером України серед італійських потужних промислових регіонів» - сказав у своєму вітальному слові в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації.

Борис Волошенков подякував італійській делегації за важливу та своєчасну підтримку Одеси та Одеської області в ці нелегкі часи, наголосивши, що спільними зусиллями з нашими міжнародними партнерами та друзями, ми робимо все, щоб пришвидшити перемогу України та повернути мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь