КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Борис Волошенков взяв участь у церемонії підписання Меморандуму між містами Одеса та Венеція

Дата: 17.04.2023 10:06
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков взяв участь у церемонії підписання Меморандуму між містами Одеса та Венеція, яка відбулась в Одеській міській раді.

Вітаючи на одеській землі мера міста Венеція Луїджі Бруньяро Борис Волошенков відзначив, що підписання Меморандуму є безперечно знаковою подією в житті та майбутньому розвитку не лише Південної Пальміри, а й в цілому всієї Одеської області, столицею, якою є Одеса.

«Одеська обласна державна адміністрація, відкрита і готова до обговорення будь-яких ініціатив, що сприятимуть розвитку та взаємовигідному партнерству не тільки між нашими містами, а й регіонами. Тим паче, що у нас давно є тісні зв’язки з Італійською Республікою, зважаючи на чисельну українську громаду в Італії. А з 2009 року діє Угода про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Одещиною та регіоном Лігурія. Сподіваюсь в майбутньому – таке ж партнерство започаткуємо і з регіоном Венето, який до речі, є головним партнером України серед італійських потужних промислових регіонів» - сказав у своєму вітальному слові в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації.

Борис Волошенков подякував італійській делегації за важливу та своєчасну підтримку Одеси та Одеської області в ці нелегкі часи, наголосивши, що спільними зусиллями з нашими міжнародними партнерами та друзями, ми робимо все, щоб пришвидшити перемогу України та повернути мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь