Апаратна нарада: питання освіти й первинної медицини

Дата: 18.04.2023 08:50
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

🏘За участі сільського голови та старости Михайлопільського старостинського округу, розпочали сьогоднішній робочий день з апаратної наради.

В закладах освіти цієї неділі серед дівчат та юнаків відбудуться змагання з футболу. Сьогодні в Богунівському ліцеї стартують змагання між юнаками! Завтра між собою позмагаються дівчатка.

З начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановим І. обговорили організаційні питання підготовки та проведення військово-патріотичної гри “Джура”, усунення виявлених недоліків з облаштування укриття в дитсадку с.Конопляне, завершення опалювального сезону та заміни в закладах освіти фільтрів з очищення води.

Разом зі старостою Михайлопільського старостинського округу визначили можливі варіанти розміщення місцевого ФАПу. Минулого тижня в громаді працювали фахівці з виготовлення ПКД на капітальні роботи, які також оглянули й приміщення Михайлопільського ФАПу. Щоб розпочати капітально його ремонтувати – треба будувати новий фундамент, повністю відновлювати дах, стелю, стіни. Ці роботи попередньо оцінюються в понад 2 млн. гривень. Наразі спільно визначили приміщення, яке сільська рада зможе орендувати або викупити, а вже потім облаштуємо та обладнаємо його. Плануємо до осені відновити роботу медпункту.

Восени техпрацівники закладів освіти провели благоустрій територій усіх кладовищ сільської ради. Напередодні поминальних днів - сьогодні та завтра, до місць останнього спочинку рідних та близьких, комунальна служба доставить пісок.

Всім вдалого та спокійного мирного робочого тижня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь