КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Апаратна нарада: питання освіти й первинної медицини

Дата: 18.04.2023 08:50
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

🏘За участі сільського голови та старости Михайлопільського старостинського округу, розпочали сьогоднішній робочий день з апаратної наради.

В закладах освіти цієї неділі серед дівчат та юнаків відбудуться змагання з футболу. Сьогодні в Богунівському ліцеї стартують змагання між юнаками! Завтра між собою позмагаються дівчатка.

З начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановим І. обговорили організаційні питання підготовки та проведення військово-патріотичної гри “Джура”, усунення виявлених недоліків з облаштування укриття в дитсадку с.Конопляне, завершення опалювального сезону та заміни в закладах освіти фільтрів з очищення води.

Разом зі старостою Михайлопільського старостинського округу визначили можливі варіанти розміщення місцевого ФАПу. Минулого тижня в громаді працювали фахівці з виготовлення ПКД на капітальні роботи, які також оглянули й приміщення Михайлопільського ФАПу. Щоб розпочати капітально його ремонтувати – треба будувати новий фундамент, повністю відновлювати дах, стелю, стіни. Ці роботи попередньо оцінюються в понад 2 млн. гривень. Наразі спільно визначили приміщення, яке сільська рада зможе орендувати або викупити, а вже потім облаштуємо та обладнаємо його. Плануємо до осені відновити роботу медпункту.

Восени техпрацівники закладів освіти провели благоустрій територій усіх кладовищ сільської ради. Напередодні поминальних днів - сьогодні та завтра, до місць останнього спочинку рідних та близьких, комунальна служба доставить пісок.

Всім вдалого та спокійного мирного робочого тижня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь