КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

У місті Берн (Швейцарія) проходить міжнародна конференція “Renaissance of Arts and Culture in Ukraine exemplified by Odesa and Odesa Region”

Дата: 28.04.2023 08:59
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Спікерами кількох тематичних панелей від Одеської обласної державної адміністрації стали заступник голови ОДА Роман Григоришин та директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони обʼєктів культурної спадщини ОДА Олена Олійник.

Зустріч політиків, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, очільників культурних інституцій та експертів дала змогу обговорити ряд важливих питань збереження та розвитку культури і мистецтва в умовах повномасштабної війни на прикладі Одеської області.

«Безумовно, війна змінила життя кожного з нас. І аматорське мистецтво не виняток. Але ми долаємо усі виклики, адже зараз увага всього світу прикута до України, що відкриває нові шляхи і майданчики, через які ми можемо розказувати про нашу історію та культуру. Наша культура автентична, потужна, різноманітна. Ми цікаві, амбітні і це є дуже важливим і цінним для нас та й для всього світу»,- зазначила директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони обʼєктів культурної спадщини ОДА Олена Олійник, презентуючи сьогодення аматорських колективів Одеського регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь