КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Борис Волошенков вручив відзнаки Президента України «За оборону України» представникам агропромислового сектору регіону

Дата: 28.04.2023 09:17
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив відзнаки Президента України «За оборону України» представникам агропромислового сектору регіону, які з перших днів війни розпочали допомогу армії, біженцям та жителям міст у місцях активних бойових дій; передавали автомобілі на потреби ЗСУ; перераховували гроші на територіальну оборону; надавали захисникам дизельне паливо. Одним словом - зробили особистий вагомий внесок у забезпечення продовольчої безпеки регіону та країни в цілому, і надали сотні тонн продовольства та благодійної допомоги для Збройних Сил України.

Вітаючи присутніх у залі, Борис Волошенков наголосив, що аграрії Одещини виконують роботу щодо забезпечення на двох фронтах. Відправляють гуманітарні вантажі сьогодні і думають, чим годувати країну завтра — а це вже робота в полях.

«У цей надзвичайно складний для України час наші військові боронять країну зі зброєю в руках. І упевнений, що героїзм Збройних Сил повинен бути підкріплений успіхами і в соціально-економічній сфері. Саме тому одеські аграрні підприємства активно працюють тут у тилу, на економічному фронті. Аграрії адаптувались до роботи в умовах воєнного стану, регіональний агросектор працює і навіть розвивається наскільки це можливо тепер. Сьогодні ми привітали і нагородили Відзнакою Президента тих фахівців своєї справи, які доклали максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійне виробництво і постачання агропродукції, тому що під час війни продовольча безпека є важливим елементом загальної системи безпеки у країні. Аграрна Одещина - це сотні підприємств, які виробляють різні види продукції. Область є самодостатньою. Регіон не тільки сам себе годує, а й допомагає іншим областям України. Завдяки сміливості та професіоналізму наших сільгоспвиробників зібрано минулорічний врожай і проведено посівну під врожай вже 2023 року, адже нагодувати країну, і допомогти при цьому бідним країнам світу, потрібно і сьогодні, і в наступному сезоні. Керівниками агропідприємств з усіх районів області надано гуманітарну допомогу не лише для сусідніх з нами Миколаївської та Херсонській областей, а й багатьом іншим регіонам. Так на Київщину, у перший місяць війни, відправлено десятки вагонів продовольчого зерна і вантажівки з продовольством. Фермери постійно передають на потреби Збройних Сил України автівки, якісні продукти харчування, закуповують амуніцію та сучасну техніку. Одеські аграрії стійко та гідно тримають свій продовольчий фронт. І не втомлюються допомагати війську. Дякую всім за незламніть і працьовитість!» - сказав у своєму вітальному слові в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь