Одеська область увійшла до переліку областей, заклади загальної середньої освіти якої стануть учасниками спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН

Дата: 05.07.2023 09:20
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Одеська область увійшла до переліку областей, заклади загальної середньої освіти якої стануть учасниками спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН проєкту щодо надання фінансової підтримки у 2023/2024 навчальному році.

Зазначений проєкт забезпечить удосконалення організації харчування у школах та вплине на спроможність територіальних громад забезпечити гаряче харчування для учнів 1-4 класів. Проведено анкетування 423 шкіл – потенційних учасників проєкту.

Наразі в області активно триває впровадження реформи шкільного харчування під егідою першої леді Олени Зеленської. Днями в Одеській області реалізовано її черговий етап – відкрито кулінарний хаб на базі закладу профтеохсвіти та успішно розпочато підготовку «агентів змін» з числа майстрів виробничого навчання. Ще раніше в закладах освіти розпочато модернізацію харчоблоків, заміну технологічного обладнання, впровадження нового меню.

Також, в межах реформи, попередньо визначено школи, які потенційно можуть вводити три технологічні моделі організації харчування (фабрика-кухня, опорна кухня, базова кухня) в нашому регіоні. Робота триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь