До Туреччини вирушили майже 100 дітей

Дата: 14.08.2023 16:21
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

🇹🇷 До Туреччини вирушили майже 100 дітей - діти-сироти з Одещини, Херсонщини, Миколаївщини, Черкащини, Кривого Рогу. За липень Благодійний Фонд Руслана Шостака надав безпечний прихисток понад 350 особам. Це вихованці дитячих будинків сімейного типу та їх опікуни, діти-сироти, які втратили батьків і мешкали разом з літніми бабусями й дідусями, котрі були неспроможні вивезти онуків у безпечне місце. Загалом з початку війни Фонд надав прихисток більш ніж 3000 дітям-сиротам та їх супроводжуючим.

Провести дітей у далеку дорогу приїхала співачка Оля Полякова, яка понад рік є амбасадоркою проєкту «Дитинство без війни».

📍У Туреччині діти житимуть у комфортних готелях на морському узбережжі. Проєкт «Дитинство без війни» організував повноцінне харчування, медичне страхування та психологічну підтримку. Для дітей влаштовують ігри, майстер-класи, навчання за шкільною програмою.

💬 «Ми вдячні за ті соціальні ініціативи, які сьогодні реалізує Благодійний Фонд Руслана Шотака. І це чудово, що діти-сироти отримали можливість відпочити на березі моря у Туреччині без звуків вибухів та повітряних тривог. Адже діти - наше майбутнє і саме заради них ми живемо, боримося і обов’язково переможемо»,- зазначив Роман Григоришин, заступник Одеської обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь