ЦНСП продовжує працювати!

Дата: 23.10.2023 12:16
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Сьогодні в приміщенні Центру надання соціальних послуг Коноплянської сільської ради була повна посадка, а саме завітали юні початківці, які ступають на повний тернистих стежок футбольний шлях, для того, щоб прийняти участь в першому експериментально-тактичному тренуванні та зробити перші спроби навчитися футбольній термінології та наглядно розібрати всі тонкощі рухової роботи безпосередньо на стадіоні.

Заняття проводилось в кабінеті «соціальної профілактики», а отримана ЦНСП новітня техніка та фліпчарти доповнили цікаве тактичне тренування новими фарбами.

Починаючі спортсмени з радістю сприйняли таку ідею та були максимально сконцентровані на розмовному процесі, уважно слухаючи свого тренера, задавали питання, з повними інтересу очима намагались «вловити» все, що їм пояснювали.

Вся ця робота була проведена завдячуючи проєкту «Надання соціальних послуг в громаді», який фінансується Японським фондом реконструкції та розвитку через Міжнародний банк реконструкції та розвитку, Український фонд соціальних інвестицій, а також нашим координаторам та консультантам проєкту, та всім залученим працівникам громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь