В Михайлополі відкрили меморіальні дошки загиблим випускникам гімназії

Дата: 23.10.2023 12:17
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

20 жовтня на шкільному подвір'ї Михайлопільської гімназії було людно. І тихо. Сльози і біль, і невимовна туга сковували наші душі, а усміхнені обличчя молодих людей дивилися на нас з холодного граніту. Тут, о 9-ій ранку вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих на війні та урочисто відкрили три дошки-памʼяті загиблим Героям. На них закарбовані імена наших земляків, які віддали своє життя за Україну. Це Іван Нечипорук, Денис Поліщук та Володимир Морозович.

🇺🇦Іван Сергійович Нечипорук. У 1995 році сором’язливе хлоп’я вперше ступило на шкільне подвір’я. Старанний, добрий, щирий, працьовитий і відповідальний - “Наш Ванюша”, таким запам’ятався Іван Нечипорук односельцям. В 2003 році Іван стояв на випускному вечорі під вікнами свого класу із безліччю мрій та планів Сьогодні 34-річний воїн посміхається з холодного граніту, а з прочиненого вікна його класу, виглядають зосереджені обличчя учнів, за їх мирне майбутнє Іван віддав найцінніше - своє життя.

🕯Іван Нечипорук загинув на Донеччині 03 листопада 2022 року.

🇺🇦Денис Володимирович Поліщук. Народився Денис в с.Козлове, у великій багатодітній сім’ї. Змалечку батьки його привчали до праці та поваги до людей. Спокійний, врівноважений, ввічливий, товариський, веселий та завжди готовий прийти на допомогу. Не вагаючись, в перші дні повномасштабного вторгнення ворога в Україну, став на захист своєї країни. Загинув 10 січня 2023 року, захищаючи Соледар. Навіки 36 років🕯

🇺🇦Володимир Володимирович Морозович. Маленький Вовчик в 2005 році вперше сів за парту Михайлопільської школи, а отримав атестат в 2014-му, коли росія приховано розпочала свою агресію проти України. Веселий, доброзичливий, працьовитий, завжди привітний. Скільки планів, скільки задумів було у Володимира! Але коротка його життєва дорога – всього 25 років! Загинув на Донеччині 8 жовтня 2023 року🕯.

Молоді. Світлі. Добрі. Мужні. Відважні. Люди честі. Іван Нечипорук. Денис Поліщук. Володимир Морозович.

Такими запамʼятаємо назавжди!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь