КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

В Михайлополі відкрили меморіальні дошки загиблим випускникам гімназії

Дата: 23.10.2023 12:17
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

20 жовтня на шкільному подвір'ї Михайлопільської гімназії було людно. І тихо. Сльози і біль, і невимовна туга сковували наші душі, а усміхнені обличчя молодих людей дивилися на нас з холодного граніту. Тут, о 9-ій ранку вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих на війні та урочисто відкрили три дошки-памʼяті загиблим Героям. На них закарбовані імена наших земляків, які віддали своє життя за Україну. Це Іван Нечипорук, Денис Поліщук та Володимир Морозович.

🇺🇦Іван Сергійович Нечипорук. У 1995 році сором’язливе хлоп’я вперше ступило на шкільне подвір’я. Старанний, добрий, щирий, працьовитий і відповідальний - “Наш Ванюша”, таким запам’ятався Іван Нечипорук односельцям. В 2003 році Іван стояв на випускному вечорі під вікнами свого класу із безліччю мрій та планів Сьогодні 34-річний воїн посміхається з холодного граніту, а з прочиненого вікна його класу, виглядають зосереджені обличчя учнів, за їх мирне майбутнє Іван віддав найцінніше - своє життя.

🕯Іван Нечипорук загинув на Донеччині 03 листопада 2022 року.

🇺🇦Денис Володимирович Поліщук. Народився Денис в с.Козлове, у великій багатодітній сім’ї. Змалечку батьки його привчали до праці та поваги до людей. Спокійний, врівноважений, ввічливий, товариський, веселий та завжди готовий прийти на допомогу. Не вагаючись, в перші дні повномасштабного вторгнення ворога в Україну, став на захист своєї країни. Загинув 10 січня 2023 року, захищаючи Соледар. Навіки 36 років🕯

🇺🇦Володимир Володимирович Морозович. Маленький Вовчик в 2005 році вперше сів за парту Михайлопільської школи, а отримав атестат в 2014-му, коли росія приховано розпочала свою агресію проти України. Веселий, доброзичливий, працьовитий, завжди привітний. Скільки планів, скільки задумів було у Володимира! Але коротка його життєва дорога – всього 25 років! Загинув на Донеччині 8 жовтня 2023 року🕯.

Молоді. Світлі. Добрі. Мужні. Відважні. Люди честі. Іван Нечипорук. Денис Поліщук. Володимир Морозович.

Такими запамʼятаємо назавжди!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь