КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

В громаді відновлені автосполкчення після заметілі

Дата: 01.12.2023 08:33
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

❄️Як і попереджали синоптики, в неділю потужний циклон пронісся над Одещиною. Він додав усім проблем та ускладнив роботу закладів і установ громади.

На території нашої громади сильний поривчастий вітер пошкодив електричні мережі, вивів з ладу трансформаторні підстанції та завіяв снігом дороги. Протягом першої доби вдалося розчистити основні дороги і в більшості оселях з’явився зв'язок та світло. На жаль, на сьогодні без сполучення залишаються жителі сіл Тарасівка, Новоукраїнка та Крижанівка, без світла - мешканці Ганно-Покровки. Надвечір відновлено електропостачання в Люботаївці, Тарасівці та Богунове.

Хочемо від мешканців громади подякувати за допомогу в боротьбі зі стихією, по-перше, – нашим керівникам сільгосппідприємств та фермерам, які долучилися до розчистки автошляхів, а саме:

✅️Катерино-Платонівський старостинський округ - Кесаєву Т. (ТОВ “Злагода”), Петренку С., Петренку О., Обухіну М. та Мокану І. Протягом двох діб вони забезпечували розчистку доріг населеними пунктами старостату та "Бендерського шляху" в напрямку Березівки.

✅️Михайлопільський старостинський округ – Гольдман Т.А. (ПСП “Україна”). Впродовж двох діб працівники підприємства розчищали дорогу в населених пунктах Михайлопіль та Козлове, а також ділянку дороги Михайлопіль – Знам’янка в напрямку траси державного значення Одеса-Київ.

✅️Калинівський старостинський округ – Яковлєву В. (СП “Правда” ТОВ). Дві доби працівники підприємства чистили дороги в населених пунктах старостату, а також ділянку дороги в напрямку до с.Великий Буялик, щоб забезпечити проїзд ремонтних бригад електриків. Інший напрямок, де здійснили розчистку дороги – це ділянка автошляху від Джугастрове до Люботаївки. На цій ділянці дороги довелося відтягувати зламані та повалені дерева.

✅️Від Конопляного до Люботаївки розчищали дорогу працівники ПСП “Дружба” (керівник – Іскра О.).

По-друге, дякуємо Кондратенку Олександру, майстру РЕМ, який протягом 8-ми годин ліквідовував наслідки аварій на лініях електропередач в населених пунктах Силівка, Конопляне, Козлове, Богунове (пориви електромереж та аварійні пошкодження на трансформаторних підстанціях).

По-третє, вдячні працівникам комунального підприємства “Розенфельд”, які впродовж стихії, однією одиницею техніки розчистили дорогу по Конопляному.

Синоптики прогнозують на найближчу добу ожеледицю та зниження температури, тож бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь