КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Зустріч Міжнародного медичного корпусу в Україні з представниками Одеської обласної державної адміністрації

Дата: 14.12.2023 11:51
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

🌐 Зустріч Міжнародного медичного корпусу в Україні з представниками Одеської обласної державної адміністрації – ключова подія для подальшого розвитку медичної інфраструктури! Спільно з заступниками голови ОДА, Сергієм Кропивою та Олександром Харловим, разом із представниками структурних підрозділів, обговорювали стан реалізації важливих проектів в Одеській області.

🤝 Мета – отримати позитивний висновок експертизи та дозвіл для завершення робіт від департаменту майнових відносин Одеської обласної ради. Очікуємо, що результатом буде право підписання трьохстороннього акту для початку ремонту бомбосховища в Одеській обласній лікарні.

💡 Міжнародний медичний корпус активно фінансує 6 проектів у Одеській області, включаючи 5 в Одесі та 1 в Ізмаїлі. Договори з лікарнями підписані вже в 2022 році, а свердловини пробурені. Зараз очікуємо позитивний висновок для водоочисних систем від департаменту майнових відносин Одеської обласної ради.

🚀 Також, важливий проект ремонту бомбосховища в Одеській обласній лікарні на 43 млн грн знаходиться на етапі узгодження з департаментом майнових відносин Одеської обласної ради. Організація чекає на його затвердження для початку будівельних робіт.

🌈 Наша спільна мета - робити внесок у розвиток медичної інфраструктури та гарантувати високоякісну медичну допомогу пацієнтам! 💙 #МедичнийКорпус #ОдеськаОДА #РозвитокІнфраструктури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь