КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Сьогодні відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 15.12.2023 14:49
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій ЛАБУШ, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук та голови територіальних громад району у режимі відеоконференції взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося сьогодні у місті Львові під головуванням Президента України В.Зеленського.

Порядок денний засідання конгресу містив, зокрема такі питання:

- звіт за результатами виконання рішень Конгресу, засідань Президії Конгресу та засідань членів Конгресу від областей, що відбулися у 2023 році;

- обговорення найактуальніших питань, визначених членами Коніресу від регіонів;

- програми прикордонного співробітництва Interreg Next на період 2021- 2027 років: основні цілі та пріоритети, можливості для регіонів, посилення регіонального розвитку та прикордонного співробітництва в контексті інтеграції до ЄС;

- стан реалізації та перспективи державних програм підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок російської агресії.

Також сьогодні, перед початком засідання Конгресу начальник Березівської РВА Віталій Лабуш провів робочу нараду з головами територіальних громад району. Обговорено велику низку поточних питань життя району, що стосуються мобілізаційних заходів, соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору. Особлива увага була зосереджена на посиленні контролю та прозорості за використанням бюджетних коштів. До голів органів місцевого самоврядування району доведено останні рекомендації робочої групи при Одеській ОВА «Прозорість та підзвітність» щодо ліквідації на місцях можливостей вчинення корупційних дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь