КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

В Одесі відкрито два нових пунктів базування бригад «екстренки»

Дата: 24.01.2024 16:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

За підтримки Одеської обласної державної (військової) адміністрації продовжуємо розвиток Одеського госпітального округу за напрямком екстрена медична допомога. Так сьогодні 24 січня 2024 року на базі храма Архангела Михаїла та святителя Луки Кримського та Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ відкрили нові пункти базування бригад екстреної медичної допомоги, які відвідали виконувач обовʼязків голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олександр ХАРЛОВ та виконувачка обовʼязків директора Департаменту охорони здоровʼя ОДА Оксана РОКУНЕЦЬ-СОРОЧАН.

🏥 Пункти забезпечено медикаментами, спеціальними виробами медичного призначення, але найціннішим - командами професіоналів. Також для надання оперативної допомоги у їх користування було передано повністю укомплектовані машини швидких, з персональними моніторами пацієнта та медичними рюкзаками з усім необхідним.

Олександр ХАРЛОВ зауважив, що у роботі медиків екстреної допомоги кожна хвилина - на рахунок життя, тому часто саме від своєчасного надання першої допомоги залежить подальші наслідки перебігу хвороби та одужання пацієнта.

ℹ️ Всього на Одещині у структурі Служби екстреної (швидкої) медичної допомоги діють 9 станцій Е(Ш)МД, у складі яких - 23 підстанції Е(Ш)МД та 55 пунктів постійного базування бригад Е(Ш)МД.

Працюємо задля Перемоги!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь