КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Громадські обговорення проєкту Стратегії відновлення і розвитку Одещини

Дата: 23.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Громадські обговорення проєкту Стратегії відновлення і розвитку Одещини, які вже відбулися у різних районах області, допомогли зібрати важливі дані для подальшого напрацювання документу. Спільна робоча група, яка функціонує при Одеській обласній військовій адміністрації, врахувала ці матеріали й продовжує роботу над Стратегією.

На даному етапі важливо провести максимально широке обговорення проєкту з мешканцями області, які прагнуть долучитися й доповнити документ своїми пропозиціями. З цією метою Одеська обласна державна адміністрація спільно з Агенцією відновлення та розвитку, за підтримки USAID/ENGAGE організовує онлайн форум «Громадські обговорення Стратегії відновлення та розвитку Одещини».

Співорганізатори – Агенція регіонального розвитку Одеської області, Швейцарсько-український проєкт DECIDE, Проєкт UCORD, CIVITTA.

Головні цілі заходу:

🔰 Інформування та залучення мешканців області до інклюзивного процесу розробки Стратегії відновлення та розвитку Одеської області до 2027 року;

🔰 Посилення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Одеської області та Плану заходів з її реалізації за рахунок коментарів та пропозицій громадян.

📢 Запрошуємо до участі у форумі усіх небайдужих мешканців Одещини, які мають та прагнуть поділитися ідеями щодо майбутнього розвитку рідної області. Зареєстровані учасники отримають посилання на Zoom та документ з опцією додавання коментарів/пропозицій до проєкту Стратегії.

📌Де: онлайн, платформа Zoom

🌐 Для кого: мешканці Одеської області

🗓 27 лютого 15.00-17.00

👉 Реєстрація: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScP2dz7W5Mg72.../viewform

ℹ Зазначений захід (онлайн форум) проводиться ГО «Агенція відновлення та розвитку» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу (онлайн форуму) є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

HOVERLA / проєкт USAID в Україні USAID Ukraine - USAID Україна Pact Ukraine: building the world of equal opportunities Білгород-Дністровська районна державна адміністрація Одеське регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ Ізмаїльська районна державна адміністрація Одеська районна військова адміністрація Роздільнянська районна державна адміністрація Подільська районна рада Агенція Розвитку Південного регіону Агентство транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай» Білгород-Дністровська Районна Рада Молодіжна рада Одеської області ГО "Агенція зі сталого розвитку та інновацій" Відкрите Суспільство України Березівська міська рада Іванівська селищна РАДА об'єднана територіальна громада Шабівська сільська рада об'єднана територіальна громада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь