КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

8 березня на Одещині з робочим візитом перебував заступник Міністра освіти і науки України Андрій Сташків

Дата: 11.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

В рамках візиту відбулося ряд важливих зустрічей та відвідин. Під час маршруту

оглянули єдиний унікальний в Україні освітянській хаб – вільний простір, створений на базі комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

Також побували у закладах дошкільної, загальної середньої освіти громад Одещини. Андрій Борисович акцентував увагу на питаннях функціонування дитячих садків у режимі повного робочого дня, нарощення фонду споруд цивільного захисту та державної підтримки на ці цілі, впровадження на теренах області НУШ та оновлення освітнього простору, формуванні мережі старшої профільної школи, зокрема і успіху реформи шкільного харчування, що реалізується під егідою Першої леді Олени Зеленської.

Наша область увійшла в трійку пілотних областей, в межах якого передбачено створення центрів підготовки кухарів системи шкільного харчування. Один з таких кулінарних хабів запрацював у червні 2023 року на базі ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти».

А ще два – на півночі та півдні Одещини, за ініціативи голови Одеської ОВА Олега Кіпера, відчинять свої двері зовсім скоро. На сьогодні майже 700 шкільних кухарів регіону пройшли спеціальну курсову перепідготовку та підвищили свою професійну майстерність.

Під час візиту Андрій Сташків ознайомився з умовами функціонування кулінарного хабу та програмою навчання кухарів, поспілкувався з педагогічними колективами, відзначив незламність освітян Одещини, які попри постійні загрози і виклики воєнного часу, сумлінно і натхненно виконують свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь