Паска з розмінованої землі — тепер і на Одещині
Паска з розмінованої землі — тепер і на Одещині
На Одещині відбувся майстер-клас у межах проєкту «Soul of Soil 2.0» — з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини.
Паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський. Фермер Андрій Повод поділився своєю історією: від небезпеки — до першого врожаю на вільній землі. А рятувальники ДСНС провели майстер-клас із мінної безпеки.
Дмитро Радулов, заступник голови Одеської ОДА, підкреслив: «Це не просто про хліб. Це про силу українського фермера, важливість підтримки бізнесу й віру в нашу землю. Дякуємо кожному, хто долучився».
Щиро вдячні Міністерству економіки України, ПРООН в Україні та торговельній мережі «Сільпо» за організацію важливої ініціативи.
Одещина — там, де навіть хліб розповідає історії незламності.