A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

В Болградському районі активно проходить іі-й (територіальний) етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги»

В Болградському районі активно проходить іі-й (територіальний) етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги»

У захоплюючих змаганнях, що об’єднали усю країну, беруть участь 95 команд та 984 учасника. З них 39 волейбольних команд (юнаки та дівчата), 13 баскетбольних команд, 23 команди з футзалу, 16 команд - спортивне орієнтування та 4 команди з черліденгу. На сьогоднішній день в деяких громадах району вже провели другий етап та визначили переможців для участі в районному етапі змагань. У Павлівській громаді в змаганнях з волейболу та баскетболу серед юнаків перемогли команди Павлівського опорного закладу освіти. Переможцями з волейболу серед юнаків в Криничненській громаді стала команда ліцею Криничненської сільської ради. В Тарутинській громаді команда Серпневського ліцею перемогла в змаганнях з футзалу. Команди юнаків та дівчат Тарутинського ліцею вибороли перемогу у волейболі. Дівчата з Серпневського ліцею та юнаки з Березинського ліцею стали переможцями в баскетбольних змаганнях. Команда Рівненського ліцею перемогла в черліденгу. У Кубейській громаді команди опорного закладу освіти «Кубейський ліцей» стали переможцями у змаганнях з футзалу та волейболу серед дівчат. Юнаки та дівчата Новотроянівського ліцею Городненської громади стали переможцями у змаганнях з волейболу. Всі команди-призери отримали кубки, а учасники – грамоти та медалі. Територіальний етап триває. Бажаємо нашим спортсменам вдалих змагань та перемог!

14:45 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь