КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Про рішення комісії з питань ТЕБ та НС

Про рішення комісії з питань ТЕБ та НС

Увага! Про рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Коноплянської сільської ради щодо вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Коноплянської сільської ради, читайте тут:

15:51 24.03.2021

Відключення електроенергії

Відключення електроенергії

 До уваги жителів Громади! За попередньою інформацією АТ “ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ”, у зв`язку з необхідністю проведення планових ремонтних робіт, на території Коноплянської сільської ради буде проводитись відключення електропостачання:

16:06 23.03.2021

"Казковий" запрошує дітей на літнє оздоровлення

"Казковий" запрошує дітей на літнє оздоровлення

 Шановні батьки! Незабаром розпочнеться період літнього оздоровлення дітей.  Департамент соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації, як головний орган серед місцевих органів виконавчої влади, який реалізує державну політику в регіоні щодо оздоровлення та відпочинку дітей, скеровує інформацію дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Казковий". 

13:57 23.03.2021

Семінар з охорони праці

Семінар з охорони праці

 Як організувати роботу з охорони праці, які переваги легальної зайнятості, як провести детінізацію заробітної плати на підприємстві та які основні вимоги чинного законодавства України у цій сфері? Все це та інше ви зможете почути, відвідавши 24 березня 2021 року ознайомчий семінар з питань праці та з питань охорони праці. Захід відбудеться о 10 годині в залі засідань, за участі інспектора з праці Головного управління Держпраці в Одеській області. Навчання буде корисним для тих, хто винаймає працівників, тож запрошуємо до участі керівників фермерських господарств, сільгосппідприємств, установ та організацій, а також приватних підприємців нашої Громади.

15:38 22.03.2021

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини

 Сьогодні в сільській раді працювала Комісія з питань захисту прав дитини. Розглянуто чотири питання – про стан виконання батьківських обов’язків, про місце перебування дітей-сиріт на час весняних канікул, про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, в прийомну сім’ю, про погодження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,  які перебувають на первинному обліку в службі у справах дітей Коноплянської сільської ради. За результатами засідання комісією прийняті компетентні  рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

16:47 19.03.2021

Візит координаторів проекту "Надання соціальних послуг в громаді" до Коноплянської громади

Візит координаторів проекту "Надання соціальних послуг в громаді" до Коноплянської громади

 Коноплянська громада виграла грант від Українського фонду соціальних інвестицій на суму 140 тис. доларів США. 18 березня  координатори проекту не лише вручили подарунки нашим соціальним працівникам, а й побували на місці майбутнього Центру надання соціальних послуг. Сьогодні це приміщення не пристосоване, тут холодно й не комфортно, але найближчим часом Центр розпочне свою роботу в затишному приміщенні. Тут буде організована робота пункту соціальної взаємодопомоги (збір одягу, взуття та інших побутових речей). Плануємо облаштувати побутову кімнату із встановленням пральних машин. Крім отримання соціальних послуг, на жителів громади чекають ще деякі цікавинки: клуби соціальної активності для літніх людей та дітей, майстерні з рукоділля та комп’ютерний клас.

08:47 19.03.2021

22  березня - Всесвітній день води

22 березня - Всесвітній день води

 22 березня ми будемо відзначати Всесвітній день води. Вода потрібна нам кожного дня - ми використовуємо її для пиття, приготування їжі, миття, для виробництва продуктів та товарів, для нагрівання та охолодження, для відпочинку та роботи. Доступ до води є важливим зажди, особливо в часи пандемії COVID19. Пропонуємо ознайомитися з інформаційними матеріалами, підготовленими інженером І категорії відділу управління водними об’єктами басейну  річок Причорномор’я ВП «Причорноморський ЦВРГ» О.В.Шабатури та звертаємося до мешканців нашої Громади - по можливості, організуватись та вийти в цей день, 22 березня,  на береги водних ресурсів та прибрати прибережні захисні смуги.

08:25 19.03.2021

Зустріч в с.Калинівка

Зустріч в с.Калинівка

17 березня 2021 року Калинівка Калинівського старостинського округу стала місцем зустрічі членів комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань з керівниками  місцевих фермерських господарств та одноосібниками. Щоб завтра наповнити місцевий бюджет,  сьогодні важливо активізувати роботу  з надання землекористувачами декларацій до податкових органів. Від цього залежить не лише реалізація багатьох соціально-економічних програм, а й утримання всієї соціальної сфери в цілому. Так, в минулому році доходи по Калинівському старостинському округу складали понад 4 млн.гривень, а на утримання лише навчальних закладів цього округу, громада витратила майже 7,5 млн.гривень.

09:48 18.03.2021

До уваги жителів Громади!

До уваги жителів Громади!

  За попередньою інформацією АТ “ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ”, у зв`язку з необхідністю проведення планових ремонтних робіт, на території Коноплянської сільської ради буде проводитись відключення електропостачання - 26 березня поточного року з 09.00 години ранку до 17 години вечора в с. Конопляне (вулиці 40-річчя Перемоги та 30-річчя Перемоги).  Просимо врахувати дане повідомлення у своїй повсякденній роботі.

15:26 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь